43 Sour
User Avatar
door Bart

Een van de meest populaire likeuren van dit moment is de Licor 43. Inmiddels hebben wij 9 mooie cocktails met Licor 43. Bekijk onze Licor 43 cocktails op Cocktailicious.nl. Stuk voor stuk het proberen waard!

Populaire Licor 43 cocktails

Eén van de meest populaire likeuren van dit moment is Licor 43. Deze goudgele Spaanse likeur die gebaseerd is op een geheim recept met 43 verschillende ingrediënten dankt zijn populariteit aan zijn volle, krachtige en zoete smaak. Lekker als afsluiting van een etentje of bij een dessert, maar net zo lekker in een cocktail.

Warm aanbevolen door Cocktailicious deze heerlijke “Cuaranta y Tres” cocktails. Stuk voor stuk het proberen waard!

43 Sour

Iedereen kent de traditionele Sour cocktails wel zoals de Whiskey Sour en de Amaretto Sour. Probeer zeker ook eens een Licor 43 Sour voor de afwisseling! Bekijk het recept van de 43 sour

43 Sour
43 Sour

43 Caipirinha

Ook de populaire, frisse Caipirinha kun je maken met Licor 43. Laat je verrassen door de temperamentvolle smaak van Licor 43 en probeer het zelf!
Bekijk het recept van de 43 Caipirinha

Caipirinha 43
Caipirinha 43

Fizz 43

Bruisende fizz cocktail met Licor 43. Lekker fris en fruitig met een zoete nasmaak en zo gemaakt!
Bekijk het recept van de Fizz 43

Fizz 43
Fizz 43

White Pornstar 43

De White Pornstar 43 is een creamy cocktail die is afgeleid van de Pornstar Martini. In plaats van vodka gebruik je licor 43 en witte chocolade likeur. Garneren met chocolade schaafsel en chocolate chips on the side!
Bekijk het recept van deze White Pornstar 43

Pornstar 43
White Pornstar 43

Golddigger 43

Longdrink met licor 43, grand marnier en cava. Voor echte golddiggers!
Bekijk het recept van deze Golddigger 43

Golddigger 43
Golddigger 43

Lady 43

Heerlijk zachte ladies cocktail op basis van licor 43, cointreau en citroen sap.
Bekijk het recept van deze Lady 43

Lady 43
Lady 43

43 Summer Crush

De 43 Summer Crush is een chique cocktail met Licor 43 en gemuddeld vers fruit die je drinkt uit een wijnglas met crushed ice en een mooie garnering van cantaloupe meloen. Bekijk het recept van deze 43 Summer Crush.

43 Summer Crush
43 Summer Crush

43 Tonic

De zoete variant op de gin tonic. Met lekker fruit zoals citroen, sinaasappel en aardbeien dat goed past bij de Licor 43. Bekijk het recept van deze 43 Tonic.

43 Tonic
43 Tonic

Pornstar Spoom

Deze Pornstar Spoom kun je in plaats van vanille vodka ook prima met Licor 43 maken. De Pornstar Spoom is een lekkere spoom variant op de Pornstar Martini met de romige smaak van een Solero ijsje!
Bekijk het recept van deze Pornstar Spoom.

Pornstar Spoom
Pornstar Spoom

Café 43

De Café 43 is een Spaanse koffiecocktail. Variant op de Espresso Martini waarbij je in plaats van vodka dus Licor 43 gebruikt. Mijn favoriete cocktail na een Spaans etentje. Bekijk het recept van deze Café 43.

Café 43
Café 43

Sangria Verano

Niks Spaanser dan zelfgemaakte Sangria. Deze Sangria zit niet alleen vol fruit zoals limoen, citroen, druiven en meloen in. Daarnaast zit er ook aardbeien en Licor 43 in. Dit geeft de sangria een lekkere zomerse smaak. Ideaal om te maken bij een lekkere BBQ!
Bekijk het volledige recept van deze Sangria Verano.

Sangria Verano
Sangria Verano

Deel je zelfgemaakte Licor 43 cocktail via social media

Heb je één van deze 43 cocktails gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate