Mojito sorbet

Mojito Sorbet

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Mojito Sorbet
Mojito Sorbet
Er zijn vele varianten op de klassieke Mojito. Ook in de toetjes categorie bedenken we daar dan natuurlijk ook een lekkere variant voor. De Mojito Sorbet is heerlijk om je gasten voor te schotelen als toetje na een lekker diner!

(klik op afbeelding voor vergrote weergave)

Wat heb je nodig voor de Mojito Sorbet?

Rum (1 deel)
Munt (paar blaadjes)
Limoen (halve limoen)
Yoghurt ijs (3 scoops)
7 up

Hoe maak je de Mojito Sorbet?

Zelfde bereidingswijze als de traditionele mojito. Als je een mooi long drink glas gebruikt, gebruik dan geen muddler. Voeg muntblaadje en 1 deel rum toe. Dan 3 scoops yoghurt ijs. Hierover heen giet je 7up. Geleidelijk, want dit gaat flink schuimen. Garneren met kruintje van takje munt. Opdienen met een rietje en/of een dessertlepel.

Too much voor de een, helemaal af voor de ander wordt het als je bijvoorbeeld Prosecco in plaats van de 7up gaat gebruiken.

De Mojito Sorbet zelf maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Mojito Sorbet via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate