Tropical Sea Breeze

Tropical Sea Breeze

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Tropical Sea Breeze
Tropical Sea Breeze
De klassieke Sea Breeze is een cocktail op basis van vodka, cranberry juice en ananassap. Maar omdat ik een tropisch tintje wil geven aan de Tropical Sea Breeze heb ik in plaats van vodka, kokos rum gebruikt. Verder gebruik je normaal een long drink glas, maar hiervoor gebruikte ik een hurricane glas die je ook voor een pina colada gebruikt. Het resultaat is een mooie vrolijke cocktail met een zachte smaak. Perfecte cocktail voor een tropische zomerdag als je toe bent aan een lekker briesje.

Wat heb je nodig voor een Tropical Sea Breeze?

Kokos rum (1 deel)
Cranberry juice
Ananassap
Limoentje als garnering

Hoe maak je een Tropical Sea Breeze?

Gebruik een hurricane glas en een shaker. Vul de shaker met ijs. Hierin gaat 1,5 deel ananassap en even zoveel cranberry juice. Voeg 1 deel kokos rum en nog wat sap van 1 limoenpartje toe. Even krachtig shaken en met ijs in het hurricane glas schenken. Pas wel op dat je de cocktail niet te veel laat schuimen. Garneren met een limoenpartje of een mooie ananas garnering.

Andere tropische cocktails

Bekijk ook andere tropische cocktails zoals bijvoorbeeld de Tequila Tropicana en de Blue Hawaiian.

Deel je zelfgemaakte Tropical Sea Breeze via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate