Strawbertini
User Avatar
door Bart

De Strawbertini is een Luchtige cocktail, met een sterke verse aardbeien taste! Uiteraard gemaakt met verse aardbeien, waardoor de smaak van de aardbeien ook zo goed doorkomt.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Strawbertini
Strawbertini
De Strawbertini is een luchtige cocktail, met een sterke verse aardbeien taste! Deze sorbet cocktail is spontaan ontstaan en begon als een toetje. Toen ik na de aardbeien, roomijs en 7up, vodka toevoegde had ik ineens een mooie sorbet cocktail. Een wolk van een cocktail!

Wat heb je nodig voor een Strawbertini?

Vodka
Aardbeien (6 stuks)
Roomijs
7 up

Hoe maak je de Strawbertini?

Om te beginnen pak je een longdrink glas. Hier doe je als eerste de aardbeien. Suiker toevoegen is niet nodig. Daarna doe je in het glas 1 of 2 bolletjes vanille ijs erbij. Giet het glas vol met de prosecco. Je moet deze geleidelijk in het glas gieten omdat het anders te veel gaat schuimen. Als laatste garneren met aardbei en finishen met druppeltje aardbeienlikeur of aardbeien siroop.

Deel je zelfgemaakte Strawbertini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate