Partners

Wij maken het onze bezoekers graag zo makkelijk mogelijk op het gebied van cocktails. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Wij staan altijd open voor partnerships op het gebied van dranken en likeuren en cocktailgerelateerde producten.

Partners waar we mee samen werken

Voor veel van onze cocktails werken we met de dranken en likeuren van De Kuyper. Denk hierbij aan Cafe de Creme voor de Espresso Martini, de Blue Curacao voor de Blue Lagoon, maar bijvoorbeeld ook Peachtree en Rutte Dutch Dry Gin en nog many more.

Wil je makkelijk drank online bestellen voor je cocktails? Bestel dan via www.gall.nl

Voor onze cocktails maken wij gebruik van de cocktailsets van Sybra.

Waarom zou je nog papieren rietjes gebruiken als je ook mooie rietjes hebt die niet slap worden? Bestel je rietjes van tarwe of riet via Strawbystraw.com

Wij zijn een van de trotse DMDFlavourmakers die cocktails maken met dranken van Monnik Dranken. Cocktails zijn te zien op Instagram en op onze site.

Wij zijn fan van de cocktailglazen van Things for Drinks. In deze blog zie je populaire cocktailglazen die we voor onze cocktails gebruiken. Leuk voor je eigen homebar!

Wil je je bartender skills verbeteren voor je horecazaak of nóg een betere homebartender worden? Lees meer over de mogelijkheden bij Bols Bartending Academy.

Interesse in een samenwerking met Cocktailicious?

Heeft jouw product raakvlakken met cocktails en wil je samenwerken? Dan kan onze website interessant zijn. Wij krijgen (afhankelijk van het seizoen) tussen de 150.000 en 500.000 bezoeken van cocktailliefhebbers per maand. Daarnaast zijn we actief op Facebook (5.000 volgers), Instagram (6.500 volgers) en plaatsen we onze reels sinds kort ook op Tik Tok (ook op @Cocktailicious).

Contact

Interesse of meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar cocktails@cocktailicious.nl of stuur een dm naar ons Instagram account.