Partners

Wij maken het onze bezoekers graag zo makkelijk mogelijk op het gebied van cocktails. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Wij staan open voor partnerships op het gebied van dranken en likeuren en cocktailgerelateerde producten.

Partners waar we mee samen werken

Wil je je bartender skills verbeteren voor je horecazaak of nóg een betere homebartender worden? Schrijf je binnenkort in voor een online training bij de Bols Bartending Academy.

Voor de juiste cocktailbenodigdheden zoals shakers, muddlers, strainers en jiggers verwijzen we je naar de webshop van Leopold Vienna.

Een selectie van populaire cocktailglazen voor je eigen homebar vind je in de webshop van shop.cocktailicious.nl


Interesse in een samenwerking?

Heeft jouw product raakvlakken met cocktails en wil je samenwerken? Dan kan onze website interessant zijn. Wij krijgen (afhankelijk van het seizoen) tussen de 150.000 en 400.000 bezoeken van cocktailliefhebbers per maand. Daarnaast zijn we actief op Facebook (5.000 volgers) en Instagram (6.500 volgers).

Contact

Interesse of meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar cocktails@cocktailicious.nl of stuur een dm naar ons Instagram account.