Alcoholvrije cocktails

Geen alcohol betekent nog niet dat je geen cocktails kunt drinken. Want er zijn genoeg cocktails zonder alcohol. Niet voor niets staan op iedere cocktailkaart wel virgins of mocktails oftewel alcoholvrije cocktails waar de alcohol geen onmisbaar onderdeel in is.

Klassieke cocktails, maar dan alcoholvrij

We maakten de bekendste, klassieke cocktails alcoholvrij. En noch qua smaak noch qua presentatie hoeven ze onder te doen voor hun alcoholische naamgenoten zoals de Mojito, de Cosmopolitan en de Espresso Martini.

 

Alcoholvrije dranken

Het aanbod in alcoholvrije dranken alsook de kwaliteit ervan is in een paar jaren tijd enorm toegenomen. Kijk alleen al naar het aanbod in alcoholvrije gins, maar ook rum, whiskey, tequila en aperitieven. Met alcoholvrije merken als Lyre’s, Sipsmith, Fluere en Lofthouse kun je steeds meer alcoholische cocktails alcoholvrij maken. Dus waarom zou je nog saaie alcoholvrije drankjes drinken?

Bekijk hier het brede aanbod in alcoholvrije dranken van Gall & Gall

Lo/No trend

Wil je meer recepten van alcoholvrije cocktails? Toen Ca zwanger was en geen alcohol mocht drinken hebben Caroline en ik een ebook vol inspiratie met alcoholvrije cocktails gemaakt. Hierin staan 30 (!) nieuwe, lekkere alcoholvrije cocktails. En je zult de alcohol er niet in missen! Ben je benieuwd en wil je ook zelf een Caribbean Swirl, Pineapple Flirt, Razzy Beermosa, Long Island Peach Tea of bijvoorbeeld een suikerarme Skinny Bellini kunnen maken?

Hieronder een sneak preview van de alcoholvrije cocktails. In de inhoudsopgave zie je welke cocktails er allemaal in staan.

Alcoholvrije cocktails inhoudsopgave

JA, ik wil het ebook met alcoholvrije cocktails bestellen!

Je kunt het ebook met de recepten van mijn nieuwe alcoholvrije cocktails bestellen. Je kunt overigens ook een geprinte versie van het boek bestellen. Bestel via de linkjes hieronder het boek.

Epub EbookRingband boekPDF
   
bestel het Epub Ebookbestel de ringbandbestel de PDF
voor slechts €2,99voor slechts €13,90voor slechts €2,99