GINAMIS & Tonic

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop
De Gin & Tonic is een van de meest gedronken cocktails. Dit is een lekkere alcoholvrije variant, met alcoholvrije gin van Ginamis
Deze cocktail scoort 3.91 ⭐️ (33x beoordeeld)
Smaak Bruisend, Fris
Bereiding Makkelijk
Sterkte Alcoholvrij
Drank Alcoholvrij
Tijd 4 min
Aantal 1 cocktail

Ingrediënten

  • Ginamis 45 ml
  • Tonic aftoppen
  • Garnering: schijfje sinaasappel en kaneel

Benodigdheden

Instructies

  • Begin met een mooi long drink glas of copa glas voor je gin tonic
  • Vul deze met XL ijsblokken tot 80%
  • Leg de kaneel en de sinaasappel als garnering in je glas
  • Meet met een barmaatje 45 ml Ginamis af en schenk dit in het glas
  • Top af met een goede premium tonic
  • Even roeren met een barlepel et voila

Perfectserve: om de smaak van GINAMIS goed tot zijn recht te laten komen garneer je met sinaasappel en kaneelstokje.

Alcoholvrije Gin & Tonic met GINAMIS

De Gin & Tonic is één van de meest gedronken cocktails. Dit is een karakteristieke alcoholvrije variant, met de alcoholvrije gin van GINAMIS. Het smaakprofiel van GINAMIS laat zich kenmerken door een aantal ingrediënten die je eruit kunt halen als je het proeft en vergelijkt*. Kenmerkend ingrediënt is paardenbloemblad de licht bittere smaakmaker. Daarnaast komen bloemige en licht kruidige tonen terug in combinatie met citrus. Lekker om te gebruiken voor een GT met een neutrale tonic zoals Fevertree Indian Tonic. De perfectserve met kaneel en sinaasappel accentueert de ingrediënten.

*GINAMIS was één van de alcoholvrije spirits die ik gejureerd heb tijdens de Dutch Non Alcoholic Spirit Awards. De alcoholvrije gin viel toen in de prijzen als beste Nederlandse alcoholvrije gin.

Over GINAMIS

GINAMIS is een non-alcoholische spirit van Nederlandse bodem. Het wordt gedistilleerd in The Stillery in Amsterdam. Het bevat 0 calorieën en bestaat in totaal uit 10 plantaardige ingrediënten waaronder jeneverbes, klaproos, rozemarijn en kaneel met Nederlands zand-gefilterd duinwater. Een ambachtelijk proces dat geheel identiek is aan de distillatie van traditionele gin.

GINAMIS is verkrijgbaar bij alcoholvrije slijterij NIX & NIX.

Winactie GINAMIS

GINAMIS drink je niet alleen maar drink je met je vrienden. Ben je benieuwd naar GINAMIS? Omdat het Dry January is hebben we van 13 januari tot en met 15 januari een leuke winactie met GINAMIS op ons Instagram account waarbij je een luxe gift pack kunt winnen. Leuk om aan mee te doen. En wie weet drink jij binnenkort deze alcoholvrije gin met je vrienden…!

Inspiratie Dry January

Deze cocktail hebben we gemaakt ter inspiratie voor Dry January. In onze Dry January blog vind je nog meer alcoholvrije cocktails die we gemaakt hebben.

Deze cocktail is 100% alcoholvrij

populairste cocktails

Wat vind jij van deze cocktail?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel het recept