Cocktail workshop - goed doel
Nu onze site steeds meer gevonden wordt, krijgen we ook steeds vaker vragen. Niet alleen over cocktails en recepten, maar bijvoorbeeld ook over cocktail feestjes en parties en of we ook cocktail workshops geven. Dat vinden we leuk en zouden we ook wel kunnen, maar blijkt in de praktijk toch vaak lastig om aan mee te werken. Toen ik de vraag van Liselotte en haar Bond Girls initiatief kreeg om een workshop te organiseren had ik meteen zoiets dat ik graag wou helpen en dus heb ik hier kosteloos een bijdrage aan geleverd met een gezellige workshop.

Mooi initiatief

De Bond Girls is een gezelschap van vrouwen die behandeld worden aan kanker. Ze komen regelmatig bij elkaar en vaak wordt er een leuke activiteit georganiseerd. In dit geval dus cocktails en daar had Liselotte ons dus voor gevraagd. Hier zie je mij op de foto met Liselotte.
Cocktail workshop - Bond Girls

Charme

De bijeenkomst vond plaats in het Inloophuis in Tilburg. Een mooie locatie met veel faciliteiten die gebruikt wordt als ontmoetingsplek. Veel faciliteiten, alleen geen bar omgeving. Het zelfde gold voor de spullen en ingrediënten waar we mee werkten. Soms was het net even anders, maar dat heeft ook wel zijn charme. Zo was er wel ijs, maar geen crushed ice. Maar dat was zeker geen onoverkomelijk probleem zoals je hieronder duidelijk kunt zien 😉
Cocktail workshop - crushed ice

Mooie en lekkere cocktails

Omdat de groep vrij groot was hadden we de groep in twee kleine groepjes verdeeld. De cocktail workshop deden we aan een kookeiland en zo kreeg iedereen zijn eigen snijplankje en benodigdheden. We maakten 3 verschillende populaire cocktails. De Mojito, de Caipirinha, de Pina Colada en alcoholvrije cocktail varianten. Dit deden we iedere keer om de beurt. Het werd een leuke, gezellige avond en de cocktails die gemaakt werden door de dames zagen er mooi uit en vonden ze goed smaken. Het was onze eerste cocktail workshop die we gaven en het was meteen ook heel dankbaar om te doen. Hieronder een mooi plaatje van de deelnemers.
Cocktail workshop - sfeerfoto

Kleinschalige cocktail workshops

Dit was erg leuk om te doen. Wij vinden het leuk om op aanvraag kleinschalige workshops te organiseren in de omgeving van Eindhoven. Als je niet uit de buurt komt, dan geven wij ook graag tips of verwijzen we door. Als je een cocktail workshop wil doen of vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate