Over Cocktailicious

Voor iedereen die zelf cocktails wil maken

Als je zelf cocktails wil maken dan ben je bij Cocktailicious aan het juiste adres. Op onze site delen wij onze voorliefde voor cocktails graag met iedereen die zelf cocktails wil maken. Al onze cocktails hebben we zelf gemaakt, geproefd en (goed)gekeurd voor we ze op de website hebben geplaatst. Cocktails plaatsen we altijd met foto en recept zodat je de cocktail ook makkelijk zelf kunt maken. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over een recept, mail gerust naar cocktails@cocktailicious.nl

Wie zit er achter Cocktailicious?

Mocht je ons nog niet voorbij hebben zien komen in onze blogs of op sociale media of voor het eerst op onze site zijn en gewoon benieuwd zijn naar de personen achter de schermen; wij zijn Bart en Caroline. Samen maken we cocktails, gaan we naar cocktailbars en plaatsen we cocktailrecepten en blogs voor de website. Van ons twee├źn maak ik (Bart) de meeste cocktails. Ik heb een voorliefde voor tropische rum en tiki cocktails. Hier zie je mij in actie terwijl ik een tropische Jungle Bird aan het shaken ben ­čśë

     

Het begon allemaal met een gezellig cocktailavondje en een idee

Toen we er na een gezellig cocktailavondje achter kwam dat het domein www.cocktailicious.nl nog vrij was, was het idee van een eigen cocktailwebsite spontaan geboren. Hierna is onze hobby redelijk uit de hand gelopen. Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar verder, staan er meer dan 250 zelfgemaakte cocktails met foto en recept op onze site en hebben we een uitpuilende drankvoorraad waar je u tegen zegt en een kast met vol mooie cocktailglazen van klassieke martiniglazen tot creatieve tiki glazen.

Meer dan 250 zelfgemaakte cocktailrecepten

We hebben inmiddels meer dan 250 zelfgemaakte cocktails. Op www.cocktailicious.nl/index-cocktails/ staan ze allemaal op een rij. Benieuwd wat je ervan vindt!

Klassieke en nieuwe cocktails

Op Cocktailicious.nl vind je alleen maar zelfgemaakte cocktails. Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Cosmopolitan, Caipirinha, de Pornstar Martini en de Whiskey Sour bedenken we ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar.

Alcoholvrije cocktails

We maken steeds vaker ook alcoholvrije cocktails. Niet alleen omdat we merken dat steeds meer mensen alcoholvrije cocktails drinken, maar vooral ook omdat we zelf en onze kinderen (7 en 9) ook steeds vaker alcoholvrije cocktails drinken. Met alles erop en eraan natuurlijk. En het aanbod aan alcoholvrije dranken waar je goede cocktails mee kunt maken wordt steeds groter. Dus als een cocktail ook alcoholvrij gemaakt kan worden zetten we dit erbij in het recept. 

Social media

In onze blogs en op social media zetten we altijd direct de nieuwste cocktail recepten, activiteiten en events. Dus als je het leuk vindt om Cocktailicious op de voet te volgen en direct op de hoogte te zijn, volg dan ook via onze social media kanalen. Instagram @Cocktailicious zijn we het meest actief, maar je kunt ons ook volgen op Facebook. Daarnaast hebben we vernieuwde cocktailfilmpjes van de populairste cocktails geplaatst op YouTube.

Heb je een cocktail van ons gemaakt en vind je het leuk om te deze te delen op Insta, tag ons gerust. Vinden we leuk!

Tips of idee├źn

Heb jij nog leuke tips of idee├źn voor Cocktailicious? Stuur je recept (met foto) dan naar cocktails@cocktailicious.nl

Cheers!