Pornstar Virgin

Pornstar Virgin foto

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Pornstar Virgin foto
Pornstar Virgin

De Pornstar Martini is mijn favoriete cocktail. Dus werd het tijd dat ik ook een keer een Pornstar Virgin ging maken. Toegegeven ik mis de vodka en het eiwit er wel in. Maar de combinatie van passievrucht, vanille siroop en limoen blijft een lekkere combinatie voor een alcoholvrije cocktail!

Wat heb je nodig voor de Pornstar Virgin?

Passievrucht sap (2,5 delen)
Halve limoen (geperste limoensap)
Vanille siroop (2 barlepels)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Pornstar Virgin?

Gebruik een shaker met ijs. Schenk hier met een barmaatje 2,5 deel passievruchtsap (de sap die ik gebruikt heb was een combinatie van passievrucht en mango) in en het sap van een halve limoen. Hierna voeg je met een barlepel 2 barlepels vanille siroop toe. Even shaken en uitschenken in een voorgekoeld martiniglas. Garneren met passievrucht in je glas.

NB: voor een schuimkraagje gebruik je eiwit. Ik heb dat niet gedaan omdat ik zwanger ben.

Meer alcoholvrije cocktails

Onze lekkerste alcoholvrije cocktails zoals de Spicy Mango Martini en de Apple Nojito vind je in onze blog met alcoholvrije cocktails.

Wil je de Pornstar Virgin ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Deel je zelfgemaakte Pornstar Virgin via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Cocktail is alcoholvrij

Deze cocktail is 100% alcoholvrij