Virgin on the Beach

Sex on the Beach foto

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Sex on the Beach
Virgin on the Beach
De Virgin on the Beach is het alcoholvrije zusje van de bekende Sex on the Beach. De rode kleur van de cranberry sap geeft de Virgin een mooie blush. Je maakt deze alcoholvrije cocktail met lekker veel fruit en is dus echt een aanrader als je geen alcohol mag of wilt!

Wat heb je nodig voor een Virgin on the Beach?

Sinaasappelsap (3 delen)
Cranberry sap (1,5 deel)
Garnering: tropisch fruit

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Virgin on the Beach?

Deze cocktail maak je in een tropisch hurricane glas. Begin met het glas te vullen met ijs. Voeg sinaasappelsap toe tot het glas 70% gevuld is. Het lekkerste is als je hiervoor verse sap van een sinaasappel gebruikt. Daarna schenk je cranberry sap in tot de rand van het glas. Niet roeren. Je ziet nu een mooi kleurverschil. Garneren kun je doen met sinaasappelpartje maar als je je glas een tropisch tintje wil geven gebruik dan zeker kiwi, meloen of ananas.

Variëren met ander fruit

Het klassieke cocktailrecept van de Sex on Beach staat op menig cocktailkaart beschreven met vodka, peach likeur, sinaasappelsap en cranberry juice. In plaats van sinaasappelsap kun je natuurlijk ook variëren met ananassap, mango of met meloensap en eventueel verse frambozen.

Meer alcoholvrije cocktails

In deze blog vind je al onze alcoholvrije cocktails zoals de Berrytini Virgin, de Virgin Colada, de Lychee Martini en de Mojito Granate.

Deel je zelfgemaakte Virgin on the Beach via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktail is alcoholvrij

Deze cocktail is 100% alcoholvrij