Deze Red Snapper cocktail is een variant op de bekende Bloody Mary. In plaats van vodka maak je de Red Snapper met gin. Naast Rutte Celery Gin, gebruik je tomatensap, worshestershire sauce en peper en citroen.
Deze Red Snapper cocktail is een variant op de bekende Bloody Mary. In plaats van vodka gebruik je vodka voor de Red Snapper. In dit geval vonden we de Rutte Celery Gin er perfect bij passen. Daarnaast gebruik je tomatensap, worshestershire sauce en peper en citroen.
Lekkere hartige cocktail voor een liquid brunch!
Wat heb je nodig voor een Red Snapper?
Tomatensap (90 ml)
Rutte Celery Gin (30 ml)
Worchestershire saus
Citroensap (1 barlepel)
Tabasco (naar eigen smaak toevoegen)
Zwarte peper
Garnering: selderij
Hoe maak je een Red Snapper?
Gebruik een tumbler glas of een long drink glas half gevuld met ijs. Schenk eerst 1 barmaatje Rutte Celery gin. Daarna de tomatensap. Ik gebruik Tasty Tom daar zit een lekkere pittige bite al in. Eventueel nog een paar druppels tabasco en worchestershire saus en een squeeze citroensap in het glas. Roer dit kort in het glas met een barlepel. Garneren met vers gemalen zwarte peper. Garneren met selderij en een citroentje in het glas.
Basil Smash
Nog een lekkere cocktail met Rutte celery gin is de Basil Smash. Deze maak je met basilicum, citroen, Rutte celery gin en een beetje suikersiroop. Bekijk ons cocktailrecept van de Basil Smash.