Als je naar het park gaat, dan kies je al snel voor wijn of bier. Prima. Maar zou het niet lekker zijn om ook lekker cocktails te kunnen drinken in het park? Maar dan zonder gedoe. Al die spullen, cocktailglazen, ijs, cocktails bereiden. Toen Ruud van Cocktails & Bites ons benaderde of we zijn cocktails eens wilden proberen voor Cocktailicious, dachten we dan nemen we ze mee als we zondag naar het Oosterpark gaan voor de verjaardag van mijn neefje! Dus wij met coolbox gevuld met cocktailspullen naar het Oosterpark.

Geen premix cocktails maar versgemaakte, ready to serve cocktails

Bij kant en klare cocktails denk ik aan premix cocktails met zo een chemische bijsmaak. En dat vind ik niks vergeleken met versgemaakte cocktails. Je zult ons echt geen premix cocktails zien drinken. Zelfs niet op vakantie. De cocktails van Cocktails & Bites zijn versgemaakt met verse ingrediënten en worden geleverd in mooie flesjes. Echt een ander verhaal dus dan premix cocktails.

En hoe smaken de cocktails?

Meest benieuwd was ik natuurlijk naar de smaak van de cocktails. En ik moet zeggen dat ik echt positief verrast was door de smaak. Alsof je ze zelf vers gemaakt hebt. Lekkere verse smaak en prima in balans. Niet te veel alcohol. Niet te zoet. Niet te zuur. Om uit te proberen kregen we een Cosmopolitan, een Strawberry Daiquiri en Pina Colada in handige “ready to serve” flesjes toegestuurd. Inclusief verse garneringen voor bij je cocktail zoals aardbeien en verse ananas. Stuk voor stuk heerlijk en als je ze gekoeld bewaard hebt kun je ze zo uitschenken in je cocktailglas. Alleen de Pina Colada moet je wel even shaken met ijs vanwege de romige kokosmelk. Maar ook die smaakte daarna precies zoals je wil dat een Pina Colada smaakt op een zomerse dag!

Eindoordeel: makkelijk, lekker en snel

De versgemaakte cocktails van Cocktails & Bites zijn niet alleen makkelijk, maar ook echt lekker van smaak. Je kiest de smaak van je cocktail en daarna de hoeveelheid. Erg handig is dat je er meteen fruit, garnering en rietjes bij krijgt. Zorg er wel voor dat je de cocktailproducten meteen in je koelkast zet. En neem je ze ergens mee naar toe, neem ze dan mee in een coolbox zodat het goed gekoeld blijft.

Als je gebruik maakt van deze cocktails, niet zeggen dat je ze niet zelf gemaakt hebt. Hoeft natuurlijk niemand te weten 😉

Ook een keer proberen? Profiteer van de introductie actie

Wil je de cocktails van Cocktails & Bites ook een keertje proberen? Bijvoorbeeld voor een gezellige BBQ, avondje met vrienden of chillen in het park. Profiteer dan tijdelijk van de introductie actie. Via Cocktailicious krijg je tot en met 31 mei 10% korting op je bestelling. Ga naar de website van Cocktails & Bites, kies je cocktails en voer bij je bestelling de code #Cocktailicious in als kortingsbon.

Let op: deze introductieactie geldt tot en met 31 mei 2018

Over Cocktails & Bites

Cocktails & Bites is een webshop die versgemaakte cocktails maakt en verstuurt deze in handzame flesjes (flesjes van 200 / 500 / 700 / 1000 ml) in een houten box naar je toe. Op hun webshop kun je kiezen uit 20 verschillende en 4 alcoholvrije cocktails. Je hebt ze binnen een dag ‘ready to serve” in huis. En als je in Amsterdam woont heb ze zelfs dezelfde dag nog als je ze op tijd (voor 15.00) bestelt!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate