Alcoholvrije cocktails coming up again (foto)
Proost!

Het was je misschien al opgevallen in de intro’s van de cocktailrecepten, dat Bart de laatste cocktails allemaal gemaakt had. Dat had natuurlijk een reden. Je raadt het misschien al. Ik ben … zwanger! Voor de tweede keer. Super leuk en ook best wel weer een beetje spannend natuurlijk!

Geen druppel alcohol

Beetje raar om zoiets persoonlijks op je website te zetten. Aan de andere kant is het ook raar om het niet te zeggen als je zoals ik een website hebt waar iedere week nieuwe cocktails op geplaatst worden. Nu ik in verwachting ben, vind ik dat daar geen enkele twijfel over mag bestaan. Voor mij de komende maanden dus geen druppel alcohol.

Alcoholvrije cocktails it is!

Wat ik dan ga doen? Ik ga weer nieuwe alcoholvrije cocktails maken. Mooie, gezellige alcoholvrije cocktails waardoor je als er geborreld wordt en je mag (of wil) geen alcohol drinken niet sip of beteuterd hoeft te kijken maar ook mee kunt proosten met een mooi en feestelijk glas. Net zoals ik hier op de foto doe met de “Virgin Rabarber”.

Cocktails van Bart en andere bloggers

En voor de liefhebbers van onze cocktails heb ik Bart bereid gevonden om (nog iets vaker) cocktails te maken. En daarnaast zijn we dus ook bezig met andere enthousiaste bloggers die ook mooie cocktails maken. Binnenkort stellen we ze trouwens uitgebreid voor in de volgende blog: “meet the bloggers”

Alcohovrije cocktails

Bekijk hier mijn volledige overzicht van alcoholvrije cocktails waarvan ik de meeste twee jaar geleden, toen ik voor de eerste keer zwanger was, maakte. Best al een aardig lijstje 😉

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate