Apple Sour Breeze
User Avatar
door Bart

Dit is de Apple Sour Breeze. Een echte herfstcocktail die je maakt met apple sour likeur, kaneel en bruiswater. Garneren met kaneelstokje en appelwaaier.

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Apple Sour Breeze
Apple Sour Breeze
Dit is de Apple Sour Breeze. Een echte herfstcocktail die je maakt met apple sour likeur, kaneel en bruiswater. Garneren met appelwaaier.

Wat heb je nodig voor een Apple Sour Breeze?

Apple Sour (1 deel)
Bruiswater of seven up (2 delen)
Kaneelstokje
Appelwaaier

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Apple Sour Breeze?

Dit is een vrij simpele cocktail om te maken. Gebruik een mooi copa glas met ijs. Begin met 1 deel Apple Sour likeur toe. Hierna voeg je bruiswater of seven up toe. Even roeren met een barlepel om te mengen. Als garnering gebruik je een kaneelstokje en een appelwaaier. Deze maak je met dungesneden appelpartjes die je aan elkaar laat plakken. Snijd hier een kleine inkeping in en je hebt een mooie garnering voor Apple Sour Breeze.

Meer herfstcocktails?

De herfst heeft veel smaak. Meer echte herfstcocktails zijn:

Deel je zelfgemaakte Apple Sour Breeze via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate