User Avatar
door Bart

Een echte bachelor is als een wolf in schaapskleren. Deze cocktail ziet er zoet en fruitig uit, maar de gin geeft een volwassen smaak. Op het oog is de Bachelor meer een cocktail voor vrouwen, maar schijnt bedriegt!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Een echte bachelor is als een wolf in schaapskleren. Deze cocktail ziet er zoet en fruitig uit, maar de gin geeft een volwassen smaak. Op het oog is de Bachelor meer een cocktail voor vrouwen, maar schijnt bedriegt! Je bent vast benieuwd hoe deze eruit ziet, een nieuwe foto van deze cocktail volgt snel..

Wat heb je nodig voor de Bachelor?

Gin (2 delen)
Rose’s Lime (1 deel)
Rode vodka of grenadine (1/2 deel)
Eiwit

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Bachelor?

Pak allereerst de shaker. Doe er flink wat ijs in. Doe daarna alle ingrediënten in de shaker erbij en shaken maar. Voor de volle smaak en een mooi kraagje van de Bachelor voeg je het eiwit van een ei toe. Gebruik een mooi cocktailglas om de Bachelor in uit te schenken! En proosten maar, op het Bachelor bestaan!

Deel je zelfgemaakte Bachelor via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate