Beluga Beachclub opening
User Avatar
door Bart

Gisteren (13 augustus 2011) opende Beluga Beachclub in Maastricht voor het eerst haar deuren. Cocktailicious was ook uitgenodigd voor de officiële opening. De regen mocht gelukkig geen naam hebben, want het was een bruisend feestje.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Beluga Beachclub opening Gisteren (13 augustus 2011) opende Beluga Beachclub in Maastricht voor het eerst haar deuren. Cocktailicious (ik dus) was ook uitgenodigd voor de officiële opening. De regen mocht gelukkig geen naam hebben, want het was een bruisend feestje.

Dresscode was Summer Chic. De gasten lieten zich in hun kledingkeuze ook gelukkig niet tegenhouden door het mindere weer. De hoge hakken, korte jurkjes voor de dames en witte pantalons, stijlvolle bloesjes voor de heren waren zeer goed vertegenwoordigd.

Op het VIP deck vloeide de Moët et Chandon Imperial champagne – veelal per fles besteld – rijkelijk. Behalve de heerlijke champagne, waren er ook lekkere cocktails. Bij de Mojito tent kon je Mojito’s, Pina Colada, Cosmopolitan en Monte Scroppino bestellen. Aangezien er Moët was hebben we genoten van een paar Mojito Royals (buiten de kaart) op het VIP dek!

DJ Tuur kwam na een uurtje relaxte achtergrond muziek lekker los en de beats van de swingende sambagroep Segura en de vuurspuwers maakten er helemaal een spectakel van! De beachclub ging de eerste dag al meteen uit zijn dak.

Beluga Beachclub heeft een mooi stukje strand gecreëerd aan de Maas in het centrum van Maastricht. Daarmee maakt het zijn exclusieve (voor)naam meteen helemaal waar. Beluga Beachclub is de komende 43 dagen (tot 24 september) geopend voor bruisende feestjes en sfeervolle beachparties. Zeker een aanrader om deze zomer heen te gaan!

Kijk op www.belugabeachclub.com voor meer informatie.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate