Berrytini
User Avatar
door Bart

De Berrytini is een bessencocktail op basis van geblende verse bessen. Deze cocktail klinkt als een martini maar bereid je als een daiquiri. Berry nice voor een lekkere zomerse dag!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Berrytini
Berrytini

De Berrytini is een bessencocktail op basis van geblende verse bessen. Je kunt hem maken met vodka of blueberry likeur. Maar dat hebben we deze keer voor de verandering een keer niet gedaan, want deze cocktail kun je ook perfect als alcoholvrije cocktail maken. Berry nice voor een lekkere zomerse dag!

Wat heb je nodig voor een Berrytini?

Blauwe bessen, frambozen en bramen
Cranberrysap (1 deel)
Limoen (2 partjes)
Suikersiroop (1 barlepel)

Hoe maak je een Berrytini?

Gebruik een blender. Doe hier de bessen in. Gebruik 4-5 frambozen, bramen en blauwe bessen. Om te cocktail te verdunnen gebruik je 1 deel cranberrysap. Voeg ook een klein scheutje suikersiroop toe en als laatste knijp je verse limoensap uit van 2 limoenpartjes. Blenden met crushed ijs tot het een mooi drinkbaar geheel wordt. Uitschenken in een voorgekoeld martiniglas. Garneren met een besjes.

Cocktail is alcoholvrij

Deze cocktail is 100% alcoholvrij