Besamé Smoothie
User Avatar
door Bart

De Besame Smoothie is een heerlijke smoothie met aardbeien, frambozen en bessen. Een smoothie die voelt als een kus na het wakker worden!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Besamé Smoothie
Besamé Smoothie
Smoothies zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens makkelijk om te maken. Enige dat je nodig hebt is een blender, vers fruit en yoghurt. Deze Besame Smoothie is een heerlijke smoothie op basis van aardbeien, frambozen en bessen. Een smoothie die voelt als een kus na het wakker worden! Daarom maak je een Besame Smoothie nooit alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Als dat geen romantisch begin van je ochtend is!

Wat heb je nodig voor de Besame Smoothie?

Aardbeien, frambozen, cranberries, blauwe bessen (lekker veel, ca 10-15 stuks p.p.)
Yoghurt (1,5 deel)
Optioneel: suikersiroop (naar smaak)

Hoe maak je de Besame Smoothie?

Gebruik een blender. Begin met 1,5 deel yoghurt en voeg de fijngesneden aardbeien, frambozen en bessen toe. Voeg eventueel ook suikersiroop naar smaak toe. Als laatste voeg je nog wat crushed ijs toe. Blenden tot 1 vloeibaar geheel en uitschenken in een long drink glas met ijs. Garneren met rood fruit* of subtiel met een muntkroontje.*

* Rood fruit kun je in het glas leggen of je maakt een ijskommetje waar je ze in legt. Dit maak je door crushed ice in een citrusperser samen te persen. Je krijgt dan een mooi kommetje van ijs waar je het fruit mooi op kunt presenteren.

Alcoholvrije cocktails

Mooie alcoholvrije cocktails zoals de Apple Nojito, Berrytini Virgin en de Mojito Granate vind je in onze blog met alcoholvrije cocktails.

Wil je de Besame Smoothie ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Deel je zelfgemaakte Besame Smoothie via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktail is alcoholvrij

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate