Blog Manzana 43 headerfoto Vandaag ontving ik een mooi pakketje met daarin de nieuwe Gaudi fles van Licor 43. Super mooi design, want ik hou van Gaudi en Barcelona. Al watertandend keek ik in de verpakking naar een ticket met Barcelona erop. Heel even dacht (hoopte) ik, zou het misschien … een vliegticket naar Barcelona zijn…
Helaas! Maar ik was die dag vrij en het was mooi herfstweer dus ik maakte er een nieuwe, herfstachtige Manzana 43 cocktail van. En ik dronk hem op mijn dakterras. Door het heerlijk, zonnige herfstweer was het alsof ik op een terrasje in Barcelona zat. Voor even dan he.

Als je deze heerlijke Manzana 43 drinkt, waan je je op een terras in Barcelona

Wat heb je nodig voor een Manzana 43?

Licor 43 (1 deel)
Troebele appelsap (2 delen)
Limoensap (halve limoen)
Garnering: appelwaaier met kaneel

Manzana 43 foto
Manzana 43

Hoe maak je een Manzana 43?

Deze Manzana 43 maak je met troebele appelsap, Licor 43 en limoensap of citroensap. Even shaken in een shaker met ijs en uitschenken in een mooi tumbler glas met ijs. Daarna garneren met appelwaaier met kaneelpoeder en om het een herfstkarakter te geven doe je er nog een kaneelstokje bij.

Que disfrutes, salud!
Blog Manzana 43 genieten

Meer cocktails met Licor 43

Nog meer cocktails met Licor 43 zoals de Sour 43, de Cafe 43 en de Sangria Verano vind je in onze blog Cocktails met Licor 43.

Deel je zelfgemaakte Manzana 43 via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en ben je tevreden over het resultaat? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate