Cava 43
User Avatar
door Bart

Deze Cava 43 is een bruisende cocktail met een gouden randje. Lekkere cocktail voor de feestdagen! Serveertip: churros

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Cava 43
Cava 43
Deze Cava 43 is een bruisende cocktail met een gouden randje. Omdat we dit jaar oud en nieuw met vrienden in Madrid vieren maakten we deze Cava 43 om alvast in de stemming te komen. Bij de Cava 43 maakten we churros. Een leuk en lekker alternatief op de oliebol. Fijne feestdagen en feliz ano nuevo alvast y prospero ano nuevo!

Wat heb je nodig voor een Cava 43?

Cava
Licor 43 (1/2 deel)
Garnering: sinaasappel krul

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Cava 43?

Deze mooie Cava 43 is heel eenvoudig om te maken. Schenk een bodempje Licor 43 in een champagneglas. Daarna schenk je cava in het champagneglas. Om het gelijkmatig te verdelen roer je nog even kort in het glas. Voeg eventueel nog wat een squeeze sinaasappelsap toe. Garneren met een sierlijke sinaasappelkrul. Opdienen met churros.*

* het recept voor de churros hebben we van Recepten Tapas.

Andere champagne cocktails

Speciaal voor oud en nieuw hebben we dit jaar weer een paar mooie champagne cocktails gemaakt met een smaakje. Wat te denken van de Royal Mojito, de Pornstar Royal of de Royal Cocktailicious. Bekijk onze special met champagne cocktails.

Deel je zelfgemaakte Cava 43 via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van onze recepten en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate