Deze mooie Chocolate Cherry Martini heb ik bedacht voor de aankomende feestdagen als after dinner cocktail na een lekker etentje. De slagroom en de kers moeten deze cocktail extra feestelijk maken. Je maakt deze chocolade cocktail met chocolade likeur, maraschino en een beetje melk.
Deze mooie Chocolate Cherry Martini heb ik bedacht voor de aankomende feestdagen als after dinner cocktail na een lekker etentje. De slagroom en de kers moeten deze cocktail extra feestelijk maken. Je maakt deze chocolade cocktail met chocolade likeur, maraschino en een beetje melk.
Wat heb je nodig voor een Chocolate Cherry Martini?
Chocolade likeur (Mozart) (2 delen)
Melk (1 deel)
Maraschino likeur (0,5 deel)
Slagroom
Cocktailkers
1 deel = 30 ml
Hoe maak je een Chocolate Cherry Martini?
Deze cocktail maak je in een shaker met ijs. Het hoofdingrediënt is chocolade likeur. Gebruik hiervan 2 delen. Daarnaast voeg je 1 deel melk toe en een half deel maraschino likeur voor de cherry smaak. Even goed shaken en uitschenken in een gekoeld glas. Schenk het glas niet helemaal vol, want er moet ook nog slagroom op. En on top een mooie rode cocktailkers.
Ook lekker: Donna Dolce
Ook lekker als after dinner cocktail is deze cocktail met frambozen en Disaronno, de Donna Dolce. Check het recept van de Donna Dolce.
Deel je zelfgemaakte Chocolate Cherry Martini via social media
Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.