Christmas Fizz foto
User Avatar
door Bart

Deze Christmas Fizz is een bruisende cocktail die ik speciaal gemaakt heb voor kerst. Je maakt hem met gin, een beetje triple sec en prosecco. Garneren met bevroren cranberries en takje tijm voor het kersteffect!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Christmas Fizz foto
Christmas Fizz
Deze Christmas Fizz is een bruisende cocktail die ik speciaal bedacht heb voor kerst. Je maakt hem met gin, een beetje triple sec en prosecco. Garneren met bevroren cranberries en takje tijm voor het kersteffect!

Wat heb je nodig voor de Christmas Fizz?

Gin (1 deel)
Triple sec (0,5 deel)
Prosecco (of cava of champagne) (ca 2 delen)
Bevroren cranberries
Rozemarijn

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Christmas Fizz?

Dit is zeker geen moeilijke cocktail om te maken. De kunst zit erin om deze cocktail mooi te maken. Gebruik een gekoeld champagne coupe glas (een breed champagneglas). Leg hierin de bevroren (!) cranberries. Schenk met een barmaatje de gin en triple sec. Hierover giet je de prosecco zodat het mooi gaat bruisen in je glas. Daarna nog een mooi takje rozemarijn toevoegen in het glas.

Kerst cocktails

In deze blog hebben we onze 10 favoriete kerstcocktails beschreven. Volop inspiratie dus voor kerst!

Deel je zelfgemaakte Christmas Fizz via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.
Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate