Cinnamon Jack Apple Martini
User Avatar
door Bart

De Cinnamon Apple Jack Martini is een cocktail martini op basis van Jack Daniels. Deze cocktail is zowel lekker voor de heren als voor de dames en past bovendien uitstekend bij het weer. De kaneelpoeder geeft een mooi effect aan je cocktail. Als je voor het shaken kaneelpoeder erin doet, zie je deze na het uitschenken mooi onderin je glas terugkomen als kleine deeltjes.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

De Cinnamon Apple Jack Martini is een cocktail martini op basis van Jack Daniels. Deze cocktail is zowel lekker voor de heren als voor de dames en past bovendien uitstekend bij het weer. Kortom: ideale cocktail voor de herfst met Jack Daniels, appelsap en kaneel. De kaneelpoeder geeft een mooi effect aan je cocktail. Als je voor het shaken kaneelpoeder erin doet, zie je deze na het uitschenken mooi onderin je glas terugkomen als kleine deeltjes.

Wat heb je nodig voor een Cinnamon Apple Jack Martini?

Jack Daniels (1,5 deel)
Appelsap (2 delen)
Kaneelpoeder
Honing (1 barlepel)
Appelpartje

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Cinnamon Apple Jack Martini?

Gebruik een shaker met ijs. 2 delen appelsap, een barlepel honing en 1,5 barmaatje jack daniels whiskey doe je in de shaker. Voeg voor het shaken ook nog wat kaneelpoeder toe. Krachtig shaken en uitschenken in een martini glas. Garneren met een appelpartje met kaneelpoeder.

Andere herfstcocktails

Bekijk ook andere herfstcocktails zoals de Apple Pie Mojito en de Perfect Pear.

Zelf de Cinnamon Apple Jack Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate