Cocktailbar op locatie

Cocktailtimes sfeerfoto Wat doe je als je een feestje wilt organiseren met cocktails? Dan heb je in basis 3 opties. Je kiest voor een locatie waar ze ook cocktails maken, je maakt ze zelf of je huurt een cocktailbar op locatie in. Leuk voor een bruiloft, groot tuinfeest of gezellig bedrijfsfeestje. Onze partner Cocktailtimes beschikt over een LED cocktailbar en professionele, stijlvol geklede bartenders en ze zijn in te huren in heel Nederland. Bovendien zijn veel van hun cocktails gebaseerd op de cocktailrecepten van Cocktailicious. Kan niet missen dus ๐Ÿ˜‰
Cocktailbar op locatie - LED bar

Kies de cocktails die passen bij je event

Je kunt in principe kiezen uit 20 verschillende cocktails. Deze cocktails worden vers bereid met verse ingrediรซnten en premium drankmerken op je event door de bartenders van Cocktailtimes. Kies er bijvoorbeeld 3. Al hangt dit natuurlijk ook van het thema en de locatie af. Bij een bruiloft zou ik kiezen voor champagne cocktails zoals de Raspberry Royal, Mojito Royal of een French 75. Bij een vrijgezellenfeestje met vriendinnen is de Cosmopolitan en bijvoorbeeld de Strawberry Daiquiri altijd goed. Bij een swingend salsa feestje kies je natuurlijk voor swingende cocktails zoals een Mojito, een Caipirinha en een Cuba Libre.

Kies het aantal cocktails

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende cocktailbar pakketten. 50, 100 of 200 cocktails. Per persoon moet je minimaal rekenen op 2 cocktails. Je hebt mensen die meer dan 2 cocktails drinken, maar je hebt natuurlijk ook mensen die minder of geen cocktails drinken. Heb je een feestje met 20 mensen, dan kies je voor een pakket van 50. Heb je een feestje met 40 mensen, dan is een pakket van 100 handiger.

Reserveer je datum

Wil je een bestelling of aanvraag doen, reserveer dan ook de datum. Je zit er nog niet aan vast, maar het systeem kan er dan rekening mee houden. Bij betaling is de datum definitief.

Ja, ik heb interesse in een cocktailbar op locatie

Door dit contactformulier in te vullen, krijg je een offerte van Cocktailtimes. Let op: je boeking is definitief na goedkeuring van de offerte. Vul voor de zekerheid ook je telefoonnummer in.

[contact_bank form_id=4 show_title=true ]