2013 was een goed jaar voor Cocktailicious. Meer dan 70 nieuwe zelfgemaakte cocktails, de site weer een facelift gegeven en betere cocktailfoto’s. Pubiliciteit in het Parool met een leuk stuk over mijn blog en onze zomercocktails voor thuisblijvers in Vrouw (Telegraaf). Onze bezoekers stegen met 275%. Daar hebben we natuurlijk uitgebreid op geproost bij de nieuwjaarwisseling toen we in Madrid waren om oud en nieuw te vieren!
Wat kun je verwachten van Cocktailicious in 2014

Deze stijgende lijn zetten we natuurlijk graag door in 2014 waarbij we willen uitgroeien tot “dé cocktailsite voor de thuisshaker”. Hierbij gaan we meer accent leggen op thema’s. Onze eerstvolgende thema’s wordt Valentijn met een aantal romantische valentijnscocktails die je kunt maken voor je geliefde. Ook willen we meer alcoholvrije cocktails gaan maken (kan zeker geen kwaad om af en toe geen alcohol te drinken).

Facebook: Cocktailiciously Yours

Voor onze vaste volgers willen we ook meer leuke dingen gaan doen. Daarom hebben we bedacht dat je als je ons laat weten wanneer je verjaardag is dat we een speciale, persoonlijke verjaardagscocktail maken en posten op Facebook.

Bart vaker in beeld

Natuurlijk ook weer veel zelfbedachte cocktails met eigen foto’s. En Bart ga je ook vaker zien, want die maakt net zo vaak en net zulke lekkere cocktails als ik. En als je nog een leuk en origineel cocktailrecept weet dat niet op onze site staat, let us know en mail naar caroline@cocktailicious.nl!

Samenwerken

Tot slot werken we graag samen. Of het nou gaat om een gezamenlijke actie, co-blog of PR. Dus als je iets leuks hebt met raakvlakken met cocktails of cocktailgerelateerde thema’s neem dan zeker contact met ons op!

Deze infographic geeft een goed beeld van onze site en onze bezoekers.

Infographic Cocktailicious
Infographic Cocktailicious
Cocktails maken is leuk, maar drink met mate