Cocktailicious in Parool Hoe cool! Vandaag op woensdag 12 juni staat Cocktailicious met een super leuk artikel in het Parool. Ik ben niet alleen blij met de publiciteit, maar vooral ook met het positieve stuk. Niet te zien in de afbeelding bij dit stuk is dat er ook nog een afbeelding van onze Limoncello Summer Punch was geplaatst. Een hippe zomervariant met limoncello op sangria. De titel “Gezelliger dan rosรฉ” is een quote uit ons gesprek en moest ik erg om lachen toen ik die las.

Tussen de eetbloggers

Nu het zomer is wordt er veel gezocht op cocktails en wordt Cocktailicious.nl dus ook steeds meer opgepikt. Zo kreeg ik vorige week op woensdag avond ineens een mailtje van iemand van het Parool. Hij schrijft een rubriek over eetbloggers en vond het leuk om ook eens aandacht te besteden aan een blogger over drinken. Cocktails bijvoorbeeld! Hij kwam via Google bij mij uit en vroeg of ik op korte termijn mee wou doen. Dat wou ik natuurlijk wel!

Even een blogje insturen, NIET DUS

Ik dacht dan stuur ik een leuke blog in het thema van zomercocktails of BBQ. De dag daarna belde hij me in de ochtend. Hij vroeg me hoe ik op het idee van Cocktailicious was gekomen, wat mijn achtergrond was, of ik het alleen deed, wat makkelijke cocktails zijn om te maken, waar we onze inspiratie vandaan halen en of ik er al serieus geld mee verdien. Dat laatste is nog niet zo. Helaas. Het is nog steeds meer een uit-de-hand gelopen hobby van mij en mijn vriend. Uiteindelijk werd het een gesprek van meer dan een half uur en hij vroeg me het hemd van het lijf. Ik was helemaal niet hierop voorbereid, maar gelukkig ging het best aardig zonder voorbereiding en heeft hij er een mooi stuk van gemaakt.

Cheers Jurre van den Berg! En bedankt voor het leuke stuk ๐Ÿ˜‰

Cocktail rubriek

Dit stuk in de krant smaakt naar meer. Op onze site hebben we nog veel meer cocktails en blogs die geschikt zijn voor een redactioneel stukje in de krant of een magazine. Zeker met dit lekkere weer. Of misschien zelfs een cocktailrubriek met iedere week een zomerse cocktail tijdens de komkommertijd. Waarom niet? Als je interesse hebt stuur dan zeker even een mailtje naar caroline@cocktailicious.nl

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate