User Avatar
door Bart

Het is bijna zomer en het cocktailseizoen is in volle gang. De tijd van examenfeestjes, tuinfeestjes en cocktailparty's is aangebroken. Des te leuker is het dat je voortaan ook cocktailworkshops kunt boeken vanuit Cocktailicious. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Max. Max maakt lekkere cocktails kan maken én heeft ook nog eens een hele vette cocktailcar!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Het is bijna zomer en het cocktailseizoen is in volle gang. De tijd van examenfeestjes, tuinfeestjes en cocktailparty’s is aangebroken. Des te leuker is het dat je voortaan ook cocktailworkshops kunt boeken vanuit Cocktailicious. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Max. Max is een jonge enthousiaste gast die lekkere cocktails kan maken én hij heeft ook nog eens een hele vette cocktailcar!

Lekkere cocktails

Max maakt al jaren lekkere cocktails en heeft zijn eigen cocktailcatering bedrijf. Hij heeft brede horeca ervaring opgedaan ook in het buitenland; als cocktailshaker Brisbane en in Barcelona waar hij de European Bartender School heeft gevolgd. Het liefst maakt hij cocktails voor kleine groepen zodat hij deel uit kan maken van de sfeer. Mojito’s, Cosmopolitans, Margaritas, Piña Coladas, maar ook voor Sours, Gin Tonics en meer mannelijke cocktails zoals een Old Fashioned of een whiskey tasting zit je bij Max helemaal goed.
Actie cocktailworkshop

Vette cocktailcar

Max heeft geïnvesteerd in een paar coole dingen waar wij best wel jaloers op zijn. Een hele vette mobiele cocktailcar. En daarnaast heeft hij ook nog een mobiele cocktailbar die hij kan opzetten op locatie. Super handig.
Cocktailcar

Cocktailworkshop vanaf 4 personen

Heb je interesse? Vul dan het contactformulier in. Max neemt dan snel contact met je op met meer informatie over beschikbaarheid en prijzen! Heb je een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar max@cocktailicious.nl

[contact_bank form_id=3 show_title=true ]

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate