Zeezicht Cocktailicious
User Avatar
door Bart

Zaterdag 17 november gingen we naar Breda. Op het programma stond de Cointreau Rendezvous Night bij Zeezicht. Zeezicht deed met haar bartenders mee met een cocktail contest tussen verschillende cocktailbars vanuit Cointreau waarin originaliteit en creativiteit centraal staan. Zeezicht had het geschopt tot de laatste fase van de contest, dus vol nieuwsgierigheid reisde ik af naar Breda voor een avondje "L'edition Renaissance".

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Zeezicht
Zaterdag 17 november gingen we naar Breda. Op het programma stond de Cointreau Rendezvous Night bij Zeezicht. Zeezicht deed met haar bartenders mee met een cocktail contest tussen verschillende cocktailbars vanuit Cointreau waarin originaliteit en creativiteit centraal staan. Zeezicht had het geschopt tot de laatste fase van de contest, dus vol nieuwsgierigheid reisde ik af naar Breda voor een avondje “L’edition Renaissance”.
Om 22 uur werd de bovenverdieping omgetoverd in een funky en smooth cocktail lounge. Met live muziek van jazz zangeres Anne Chris begeleid door toetsenist Daan Herweg en een old school bartender die klassieke cocktails verzorgde. Cointreau laat zich goed combineren met citrus smaken. Op de cocktail kaart stonden de volgende Cointreau specials, waarvan we de eerste twee zelf proefden:

  • White Lady (gin – cointreau – lemon)
  • Between the Sheets (rum – cognac – cointreau – lemon – sugar)
  • Sidecar (cognac – cointreau – lemon)
  • Margarita (tequila – cointrau – lemon)
  • The Flapper (cointreau – gin – green mint tea – lemon – elderflower – aloe vera – red pepper)
  • La Cointreau Chaude (cointreau – sake – white chocolate liquor)

Zeezicht

Zeezicht is een sfeervol grand cafe op de markt in Breda. Naast dat je er lekker kunt borrelen en kunt eten, kun je er dus ook prima terecht voor cocktails. Zeezicht heeft een team aan bartenders die garant staan voor vers gemaakte cocktails. Rick bedankt voor de cocktails. Wij wensen Zeezicht veel succes met de “The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest”.

Cointreau Rendezvous Ladies Night

Leuk aan de actie van Cointreau is dat Cointreau ook voor de horeca bezoekers een actie heeft bedacht. Als je je Cointreau cocktail plaatst op de Facebook pagina van Cointreau dan maak je kans op een Cointreau Rendezvous Ladies Night. Met 10 vriendinnen, een cocktailshaker en Cointreau workshop bij jou thuis. Mijn cocktailicious Cointreau foto plaats ik uiteraard ook!

Sfeerimpressie


Zeezicht Cointreau Zeezicht Cointreau
Zeezicht Cointreau Zeezicht Cointreau
Zeezicht Cointreau Zeezicht Cocktailicious

Foto’sSensez

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate