Coupe Cantaloupe
User Avatar
door Bart

De Coupe Cantaloupe is geen ijsje, maar een lekkere bruisende fizz cocktail met de zomerse smaak van de cantaloupe meloen. Gebruik een champagne coupe glas voor de bijbehorende klassieke uitstraling.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Coupe Cantaloupe
Coupe Cantaloupe
De Coupe Cantaloupe is geen ijsje, maar een lekkere bruisende fizz cocktail met de zomerse smaak van de cantaloupe meloen! Gebruik een champagne coupe glas voor de bijbehorende classy uitstraling.

Wat heb je nodig voor een Coupe Cantaloupe?

Prosecco (of champagne) (1,5 delen)
Passoa (1 deel)
Cantaloupe meloen (kwart meloen in kleine stukken)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Coupe Cantaloupe?

Voor deze cocktail gebruik je een champagne coupe glas. Als je deze niet hebt, gebruik dan gewoon een Margarita of Martini glas. Begin met een kwart meloen in kleine stukjes te snijden. Voeg hiernaast 1 deel passoa en 2 delen prosecco toe en blend dit tot 1 licht bruisend geheel. Schenk dit in in een champagne coupe glas. Eenvoudig garneren met een klein blaadje munt en opdienen!

Zomer cocktails

De Coupe Cantaloupe is een lekkere zomer cocktail. In deze blog staan nog 10 andere zomer cocktails waar je vrolijk van wordt.

Deel je zelfgemaakte Coupe Cantaloupe via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate