Daiquiri Passion

Daiquiri Passion foto

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Daiquiri Passion foto
Daiquiri Passion
Eén keer in de maand doen we date night. Sinds we kinderen hebben, moeten we dat echt even plannen af en toe. Meestal gaan we uit eten of ergens heen. Met het lekkere zwoele zomerweer besloten we date night dit keer op ons gerestylde dakterras te doen met een bijzondere cocktail. For the occassion maakten we de Daiquiri Passion. Een heerlijke cocktail die gebaseerd is op de Daiquiri maar dan met een vleugje passie. Perfect voor een romantisch avondje met een mooie zonsondergang op je dakterras. Zwoeler moet het niet worden 😉

Wat heb je nodig voor een Daiquiri Passion?

Gold rum (1 deel)
Passion likeur (0,5 deel)
Limoen (verse sap halve limoen)
Passievrucht

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Daiquiri Passion?

Gebruik een mooi martini of margarita glas die je eerst even koelt met ijs of gewoon in de vriezer. Gebruik een shaker met ijs en voeg daarin de ingrediënten: gold rum (bruine rum of gewone rum mag ook), passievrucht likeur, limoensap en eventueel nog wat vers sap van de passievrucht (zonder pitjes). Even goed shaken en uitgieten met een cocktailzeefje (doublestrainen dus) in het glas. Opdienen met een halve passievrucht in het glas. En je hebt een Daiquiri Passión!

Tip voor extra romantiek

Hou je van kaarsjes en romantiek? Steek dan de passievrucht aan voor extra romantiek. Eerst besprenkelen met Bacardi 151 en daarna voorzichtig aansteken. Oppassen met drinken en met rietjes, want alles wordt erg brandbaar.

Cocktails by night
Cocktails by night

Nog meer lekkere zomerse cocktails

Kun jij zomerse cocktails wel waarderen zoals de Strawberry Daiquiri, Watermelon Margarita en de Blue Lagoon? Check dan onze blog met zomercocktails

Deel je zelfgemaakte Daiquiri Passion via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en ben je tevreden over het resultaat? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

populairste cocktails