Hulk
User Avatar
door Bart

Als je met een groen sterk, maar lekker shotje aan komt zetten moeten we daar natuurlijk een bijpassende naam voor bedenken. De Hulk vond ik daarom wel toepasselijk.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Hulk
Hulk
Als je met een groen sterk, maar lekker shotje aan komt zetten moeten we daar natuurlijk een bijpassende naam voor bedenken. De Hulk vond ik daarom wel toepasselijk. Bekijk hieronder het recept!

Wat heb je nodig voor het shotje De Hulk?

Pisang Ambon (50%)
Yoghurt Likeur (50%)

Hoe maak je een Hulk shot?

We maken dit shotje met een shaker. Kunnen we hem lekker koud maken en alles goed door elkaar mixen. Doe per shotje ongeveer 15 ml in de shaker. Als je meerdere shotjes moet maken dan doe je dus meerdere delen in de shaker. Doe eerst ijsblokjes in de shaker en daarna de drank erbij. Even goed shaken en uitschenken in de shotglaasjes. Niet te lang shaken want dan wordt het waterig.

Deel je zelfgemaakte Hulk shot via social media

Heb je dit shotje gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate