User Avatar
door Bart

Geniet van de Italiaanse gastvrijheid Je waant je in een van de hotspots van Milaan met het strakke, mokkabruine interieur, dat door de gouden accenten doet denken aan de chique clubs van de jaren 60. Italiaanse gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Delano wil zijn gasten een avond uit bieden, dat niet hoeft te […]

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct
Delano - Utrecht
Delano

Geniet van de Italiaanse gastvrijheid
Je waant je in een van de hotspots van Milaan met het strakke, mokkabruine interieur, dat door de gouden accenten doet denken aan de chique clubs van de jaren 60. Italiaanse gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Delano wil zijn gasten een avond uit bieden, dat niet hoeft te eindigen na het eten. Want wat is nou prettiger dan met goed gezelschap lekker lang na te tafelen?

De sfeer is laagdrempelig en levendig, dat betekent de mogelijkheid om een goed glas wijn te drinken met een klein gerechtje, een volledig diner te nuttigen, een lunchafspraak op ons uitgebreid terras, een avondje uit te beginnen met een cocktail, met een groep te eten of een ruimte af te huren om iets te vieren. La Dolce Vita pakt de kern van deze plek: alle mooie dingen uit het leven halen!

Delano - Utrecht
Delano

Avondje uit bij Delano
Delano is er op ingericht, met naast gewone tafels ook heerlijke loungebanken en 3 verschillende bars. Je kunt hier terecht voor lunch, een borrel of diner. Op vrijdag en zaterdag draait een DJ allerlei vormen van jazz-based muziek. De finishing touch voor een geslaagde avond uit zijn misschien nog wel de medewerkers van Delano die zich onderscheiden in dit opzicht: de medewerkers zijn opvallend vriendelijk, zonder formeel te worden.

Samen met de exquise kwaliteit van het op de Italiaanse keuken geïnspireerde eten, geeft Delano een andere betekenis aan het begrip uitgaan. De naam Delano is overigens geïnspireerd op het beroemde art deco-hotel Delano in Miami Beach.


Delano
Mariaplaats 43
3511 LL Utrecht
030-2145552
info@mammoni.nl
www.mammoni.nl/delano

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate