Devilish Mango Margarita
User Avatar
door Bart

Deze Devilish Mango Margarita is de ideale cocktail als je duivelse plannen hebt!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Devilish Mango Margarita
Devilish Mango Margarita
De combinatie Mango en peper is een verrassend lekkere combi. Ik heb er al eens een soepje van gegeten en in een cocktail is het ook erg lekker. Ik maakte een Mango Margarita met een kick erin. Gepresenteerd op duivelse wijze. Lekkere cocktail voor als je duivelse plannen hebt.

Wat heb je nodig voor een Devilish Mango Margarita?

Tequila (1 deel)
Mango (2 stukken)
Limoensap (sap van halve limoen)
Tabasco (2 druppels)
Crushed ice (1/2 glas)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Devilish Mango Margarita?

Snijd twee stukken mango in kleine stukken en doe deze in de blender. Pers hierover een halve limoen, voeg 1 barmaatje tequila toe en 2 druppels tabasco. Even blenden met wat crushed ijs. Als de sap nog te dik blijft na het blenden, voeg dan nog wat water toe.
Giet de inhoud van je blender uit in een stijlvol margarita glas. Garneren als een duiveltje met rode pepers aan weers kanten!

Deel je zelfgemaakte Devilish Mango Margarita via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate