Devilish Vojito
User Avatar
door Bart

De Devilish Vojito maak je met verse watermeloen, limoen, munt en vodka. De watermeloen geeft deze variant op de mojito een lekker duivels tintje!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Devilish Vojito
Devilish Vojito

Een duivels rode Devilish Vojito. De naam zegt het al. Lijkt op de Mojito, maar dan met vodka en een kleine mix-up van ingrediënten. Door de toegevoegde watermeloen krijgt de cocktail een zoetige, zachte smaak. Met een mooi duivels rood tintje.

Wat heb je nodig voor een Devilish Vojito?

Vodka (1,5 deel)
Limoen (halve limoen)
Bruiswater
Stukjes verse watermeloen (4-5)
Munt

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Devilish Vojito?

Je begint eigenlijk hetzelfde als bij een Mojito. Begin met het muddlen van verse limoenpartjes met rietsuiker en 4-5 stukjes watermeloen. Een klein schepje rietsuiker toevoegen bij het muddlen mag, maar vond ik niet nodig. Schenk één tot anderhalf barmaatje vodka erbij en een aantal muntblaadjes. Even stirren met je barlepel zodat alles goed mengt en niet onderin blijft liggen. Daarna bijna tot aan de rand crushed ijs in het glas. Top het af met de bruiswater. Voor de versiering gebruik je nog een takje munt en een mooi stukje watermeloen. Duivels lekker, genieten maar!

Alcoholvrije Devilish Nojito

Deze cocktail kun je ook alcoholvrij maken. Misschien iets minder duivels maar wel echt lekker!

Deel je zelfgemaakte Devilish Vojito via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate