Het is al weer even geleden dat we een Mojito hebben gemaakt. Deze Dutch Mojito is een mooie variant op de Mojito die absoluut de moeite waard. Voor deze Mojito hebben we een tinnen cup gebruikt waarin de garnering van frambozen, bosbessen en sinaasappel nog mooier tot zijn recht komt!
Het is al weer even geleden dat we een Mojito hebben gemaakt. Deze Dutch Mojito is een mooie variant op de Mojito die absoluut de moeite waard. Voor deze Mojito hebben we een tinnen cup gebruikt waarin de garnering van frambozen, bosbessen en sinaasappel nog mooier tot zijn recht komt!
Wat heb je nodig voor de Dutch Mojito?
Rum (1 deel)
Triple Sec (0,5 deel)
10 ml suikersiroop
Bruiswater (1 deel)
Limoen (halve limoen)
Munt (takje munt)
Garnering: bosbessen, frambozen en sinaasappel
1 deel = 30 ml
Hoe maak je de Dutch Mojito?
Deze cocktail maak je in een tinnen cup of een stevig mojito glas. Begin met het persen van een halve limoen en voeg wat muntblaadjes toe. Daarna voeg je met een barmaatje de rum en de triple sec toe. Voeg ook nog 10 ml suikersiroop toe en een squeeze sinaasappel. Vul het glas met crushed ice en roer met je barlepel. Top af met bruiswater zodat je glas vol zit. Tot slot garneren met veel bosbessen, frambozen en een partje sinaasappel en hier strooi je wat poedersuiker over.
Apple Pie Mojito
De Apple Pie Mojito is een heerlijke herfstachtige mojito. Door de vanille vodka krijgt het een mooie diepe smaak die goed bij de herfst past. Bekijk het recept van de Apple Pie Mojito .