Nu ik voor de tweede keer zwanger ben zijn cocktails natuurlijk uit den boze. Althans cocktails met alcohol. Alcoholvrije cocktails kunnen natuurlijk wel. Na mijn blog met alcoholvrije cocktails besloot ik nu een ebook met 30 (!) nieuwe alcoholvrije cocktails te maken. Veel werk maar het eindresultaat mag er zijn!
Alcoholvrij ebook Cocktailicious

Ook een alcoholvrije cocktail kan een feestje zijn

Wie zegt dat alcoholvrije cocktails saai zijn heeft het mis! Je moet er alleen wel wat van maken natuurlijk! Daarom heb ik (samen met Bart) extra mijn best gedaan op deze cocktail creaties zodat je de alcohol niet hoeft te missen. We hebben, zoals ik al eerder zei 30 verschillende cocktails gemaakt waar je de alcohol niet zult missen. Wat dacht je van de Caribbean Swirl, Pineapple Flirt, Razzy Beermosa of de Long island Peach Tea? En om deze zomer bikini (of zwembroek) proof te zijn staan er ook 5 verfrissende suikerarme cocktails in zonder toegevoegde suikers zoals de Skinny Bellini.

(e)Boek alcoholvrije cocktails bestellen?

Ben je benieuwd en wil je ook zelf zulke lekkere alcoholvrije cocktails maken? Dan is dit ebook met alcoholvrije cocktails het proberen waard. De prijs heb ik bewust zo laag mogelijk gehouden, maar als je liever een geprinte versie van het boek wil hebben dan kan dat ook. Bestel via de linkjes hieronder het boek. Dat kan in 3 verschillende vormen: als e-book, als geprint boek met ringband en als pdf.

JA, ik bestel graag!

Epub Ebook Ringband boek PDF
Alcoholvrij cocktailboek Alcoholvrij cocktailboek Alcoholvrij cocktailboek
bestel het Epub Ebook bestel de ringband bestel de PDF
voor slechts €2,99 voor slechts €11,95
ex verzendkosten
voor slechts €2,99

De bestelling gaat heel makkelijk via boekenbestellen.nl. Door op de link hierboven te klikken voeg je het boek direct toe aan je winkelmandje. De cocktails zijn net zo lekker als ze eruit zien kan ik je vertellen en met 30 verschillende cocktails kun je even vooruit natuurlijk qua inspiratie!

Sneak preview

Om je alvast een kleine preview te geven van wat er in het boek te zien is zie je hieronder de inhoudspagina met de namen van de verschillende alcoholvrije cocktails. Hopelijk loopt het water je al in de mond bij het zien van deze lekkere alcoholvrije cocktails.
preview alcoholvrije cocktails

Met dank aan

Ik heb dit mooie ebook natuurlijk niet in mijn eentje gemaakt. Ik heb hulp gekregen van Bart, die vooral bij de recepten een inspiratiebron is geweest. En daarnaast hebben Sandra & Eric van Leukerecepten mij geholpen met de styling, fotografie en opmaak. Waarvoor veel dank!

Deze cocktail is 100% alcoholvrij