Eclipsebar Barcelona
User Avatar
door Bart

Eind mei had ik een gezellig vriendinnenweekendje in Barcelona. Voor de zaterdagavond had ik gereserveerd in de Eclipsebar. Een panoramabar boven het W-hotel met uitzicht op de haven van Barcelona. Tot 1.30 konden we naar binnen, maar na een gezellige dag, lekker uit eten en natuurlijk het nodige tutten, waren we nog bijna te laat voor de hoofdact van de avond. Aangekomen bij het W-hotel stond een grote rij te wachten bij de lift om naar boven te gaan naar de Eclipse bar. Gelukkig waren we net op tijd en stonden we op de gastenlijst, waardoor we vrij snel met de lift naar de 27ste verdieping mochten.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Eclipsebar Barcelona
Bron www.eclipsebar.com/barcelona
Eind mei had ik een gezellig vriendinnenweekendje in Barcelona. Voor de zaterdagavond had ik gereserveerd in de Eclipsebar. Een panoramabar boven het W-hotel met uitzicht op de haven van Barcelona. Tot 1.30 konden we naar binnen, maar na een gezellige zonnige dag, lekker uit eten en natuurlijk het nodige tutten, waren we nog bijna te laat voor de hoofdact van de avond. Aangekomen bij het W-hotel stond een lange rij te wachten bij de lift om naar boven te gaan naar de Eclipsebar. Gelukkig waren we net op tijd en stonden we op de gastenlijst, waardoor we vrij snel met de lift naar de 26ste verdieping mochten.

Geen cocktailbar maar een club

Ondanks dat je in Eclipse een verschillend aantal vers gemaakte cocktails kunt bestellen en de cocktails prima qua smaak en bereiding zijn, doet het qua drukte eerder aan als een club dan een cocktailbar. Het was namelijk zo druk en de muziek stond zo hard dat je niet gezellig met een groep kunt gaan zitten en cocktails kunt gaan drinken. Voor een club avond is er echter niks mis mee. Er zijn 2 zalen. In de ene zaal werd dance / house gedraaid. In de andere zaal was er R&B.

Cocktails

Cocktails worden er veel besteld, dit zorgt er ook voor dat de wachttijden aan de bar lang zijn. Wij bestelden onder andere de Watermelon Martini, Pornstar Martini, Eclipse, Mojito Venezolano, Black n Blue en een Milano. Lekkere cocktails en we lieten het ons goed smaken tot het eind van de avond.

Cocktails
Cocktails

Locatie op niveau

Gaaf aan de Eclipsebar is de entourage. Het W-hotel is sowieso een karakteristieke architectonische eye catcher in Barcelona. En je hebt een super mooi uitzicht over de haven met mooie jachten. Een locatie dus op niveau. Helaas zijn mijn foto’s van het uitzicht en van de bar zelf niet goed gelukt. Onze foto op het eind van de avond met de lift was wel gelukt ๐Ÿ˜‰

Eclipsebar in de lift
Eclipsebar in de lift

Eclipse als cocktailbar

  • Publiek: oudere mannen met (te) jonge vrouwen en opvallend veel Nederlanders
  • Muziek: dance en R&B
  • Prijsniveau: cocktails vanaf 12 euro
  • Tip: Reserveren! in de rij voor de lift wordt gecheckt of je op de gastenlijst staan. Mensen die niet op de gastenlijst stonden werden geweigerd.
  • Meer informatie: www.eclipsebars.com/barcelona

Lees ook onze andere reviews

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate