Elderflower Melon Punch
User Avatar
door Bart

Een grote Mason Jar is natuurlijk ideaal om mooie punch cocktails in te maken in de zomer. Ik bedacht deze punch met Elderflower likeur, witte port, prosecco en voor de mooie kleur en smaak koos ik voor mooie groene en oranje stukjes meloen. Summer in a jar!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Elderflower Melon Punch
Elderflower Melon Punch
Een grote Mason Jar is natuurlijk ideaal om mooie punch cocktails in te maken in de zomer. Ik bedacht deze Elderflower Melon Punch met Elderflower likeur, witte port, prosecco en voor de mooie kleur en smaak koos ik voor mooie groene en oranje stukjes meloen. Summer in a jar!

Wat heb je nodig voor een Elderflower Melon Punch?

Elderflower likeur (30 cl)
Witte port (30 cl)
Prosecco (70 cl)
Bruiswater (2 liter)
Limoen (van van 2 limoenen)
Meloen (halve cantaloupe meloen, halve groene meloen)
Garnering: munt

Tip: nodig wat gasten uit, want met zijn tweeën krijg je deze jar van 7,5 liter echt niet op 😉

Hoe maak je de Elderflower Melon Punch?

Begin met een flinke lading van ijs (2,5 kilo) in de jar te doen. Giet hierover heen de Elderflower likeur, de witte port, de prosecco en bruiswater. Pers daarover heen sap van 2 limoenen. Voeg hier nog kleine stukjes groene en oranje meloen aan toe. Even goed roeren met een flinke lepel zodat het goed mengt. Uitschenken met dispenser in een glas met ijs. Voeg met de lepel lekker veel stukjes meloen toe in het glas. Garneren met een klein takje munt.

Deel je zelfgemaakte Elderflower Melon Punch via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate