IMG_6473
Ik zeg het vaker, maar met zo een cocktailsite kom je nog eens ergens. Zoals in het exclusieve Sofitel Grand Hotel in Amsterdam waar we op vrijdag 17 juli uitgenodigd waren voor het event van Disaronno. Disaronno organiseert in hippe steden als Torino, Napoli, Milaan, Rome, London, Berlijn, Madrid en dus ook in Amsterdam #disarronoterrace events. Een leuk concept waarop uiteraard volop Disaronno cocktails geschonken worden. We gingen er in stijl – want er was een dress code – naar toe.

Us

Signature drink: Disaronno Sours in hippe jars

Bij binnenkomst kreeg je meteen de signature drink, de Disaronno Sour, die geserveerd werd in een hippe country jar. Op het jar glas stond ook het exacte recept. Wel zo handig voor de bartenders 😉

Jars

Kleine tip: mocht je zelf nu aan de slag willen gaan met de Disaronno Sour en je mocht geen zoetekauw zijn doe dan rustig aan met de suikersiroop. Ik zelf gebruik bij Disaronno geen suikersiroop.

Andere cocktails

Daarnaast was er nog een bar met shakers waar nog een sour met whiskey en Disaronno en een Piccalo Mirracolo besteld kon worden. Deze laatste werd gemaakt in een wijnglas met Disaronno, sherry, rode wijn, tonic en vinaigrette. Een interessante combinatie die ik uiteraard geprobeerd heb!

Shaking (1024x768)

Cocktailkaart (1024x768)

Geen goodie bag?!

Aan alles was gedacht. Toplocatie, goede shakers, DJ boot, photoboot, lekkere hapjes, etc. Maar toen we weggingen kregen we helaas geen goodiebag met leuke jars. Maar we hebben een andere manier gevonden om deze collectors items mee te krijgen. Disaronno no worries, als we er iets mee doen zorgen we dat jullie logo goed zichtbaar is. En natuurlijk nog bedankt voor de invite 😉

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate