Hoe breng je de Schotse beleving van Drambuie het beste over? Simpel! Drambuie bracht haar drank en highland games samen. Het was zacht herfstweer en dat kwam goed uit, want er stonden buitenactiviteiten op de planning.

Lancering in stijl

Op maandag 13 oktober waren we door het PR bureau van Drambuie samen met een select groepje drank en whiskey kenners en bloggers uitgenodigd bij Paviljoen Puur in Diemen. Op de uitnodiging stond al iets van een Schotse dresscode en dat de nieuwe wintercocktail de Hot Toddy geïntroduceerd zou worden. Toen we aankwamen zagen we meteen al dat er een terrein afgezet werd voor boogschieten en nog iets anders. Bij ontvangst werden twee cocktails geschonken. Een Hot Milk Toddy cocktail een soort eggnog met Drambuie, warme welk, anijs, kruidnagel en kaneel. En de Hot Apple Toddy een cocktail met Drambuie, warme appelsap, sinaasappelzest, kruidnagel en kaneel.
Drambuie bar

Drank met een verhaal

Na de welkomstcocktails was het tijd voor het verhaal van Drambuie. Dit werd ons verteld door een echte Schot in kilt met Schotse tongval verteld. Drank en goede verhalen doen het altijd goed, en ook Drambuie heeft met een historie van 260 jaar die terug gaat naar Schotse landhuizen en clans een authentiek en bijzonder verhaal om trots op te zijn!
Drambuie verhaal

Schotse highland games

Daarna was het tijd om onze Schotse vaardigheden te laten zien en konden we onder begeleiding boogschieten en een traditioneel Schots spel “Scottish Pickels” waarbij je met houten pins ergens doorheen moest gooien. In beide gevallen mocht ik mijn krachten meten met Bart en wist ik Bart te verslaan.
Drambuie boogschieten

Super leuk event van Drambuie. Drambuie en PR bureau Vandennorth bedankt voor het leuke event!

En het recept van de Hot Toddy?

We kregen ook een goodiebag mee met Drambuie en de ingrediënten van de Hot Toddy. Uiteraard hebben we de Hot Toddy ook meteen geplaatst op onze site en op Facebook.

Drambuie us

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate