Frangelico Chocolate Martini
User Avatar
door Bart

De Frangelico Chocolate Martini is een lekkere cocktail voor de koudere herfstachtige temperaturen. Door de volle smaken van hazelnoot en witte chocolade past deze cocktail perfect bij een heerlijk avondje aan de open haard.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Frangelico Chocolate Martini
Frangelico Chocolate Martini
De Frangelico Chocolate Martini is een lekkere cocktail voor de koudere winterdagen. Door de volle smaken van hazelnoot en witte chocolade past deze cocktail perfect bij een heerlijk avondje aan de open haard.

(klik op afbeelding voor vergrote weergave)

Wat heb je nodig voor de Frangelico Chocolate Martini?

Frangelico (1 deel)
Witte chocolade likeur (1 deel)
Volle melk (0,5 deel)
Cocktailkers

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Frangelico Chocolate Martini?

Gebruik een martini glas voor deze cocktail. Begin met een shaker met ijs. Schenk daarin met een barmaatje 1 deel Frangelico en 1 deel witte chocolade likeur en een half deel volle melk. Shake tot je een condenslaagje aan de buitenkant van de shaker krijgt van het ijs. Schenk de cocktail uit in je martini glas. Presenteer de cocktail met een cocktailkers. Voeg als finishing touch ook nog een theelepel siroop van de kersen toe in de cocktail. Een mooi rood detail in het midden van je cocktail!

Zelf de Frangelico Chocolate Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer ๐Ÿ™‚

Deel je zelfgemaakte Frangelico Chocolate Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate