Deze Frangelico Egg Nog maak je als een warme cocktail met Frangelico en pepernoten. Echt iets voor de koude november en december avonden!
Wat heb je nodig voor een Frangelico Egg Nog?
Frangelico (1 deel)
Melk (120 ml)
Vloeibare slagroom (20 ml)
Vanilleboon
Kaneelstokje
Garnering: pepernoten
1 deel = 30 ml
Hoe maak je deze GLOW Bulb?
Je kunt deze variant op de Egg Nog koud en warm maken. Het is eind november, dus probeer hem een keer warm. Begin met een steelpannetje en giet hier wat melk in. Voeg hier vloeibare slagroom aan toe. Voeg 1 deel Frangelico toe, een opengesneden vanilleboon en een kaneelstokje. Een minuutje of 5 op zacht vuur. Niet laten koken. Dan gaat het aankoeken. Even roeren en uitschenken in een mok of glas. Voor het opdienen even garneren met geraspte pepernoten. Je zult zien dat je het lekker warm krijgt van deze cocktail.
Pepernoot Martini
Eerder maakten we al een Pepernoot Martini. Voor de echte liefhebbers maakten we er zelfs een gedichtje bij!
Deel je zelfgemaakte cocktail via social media
Wil jij ook deze cocktail met pepernoten maken? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram.