Heb je deze actie van Gall & Gall al gezien? Je kunt nu een SMEG minibar winnen. Het enige dat je hoeft te doen is je eigen thuisbar openen en vragen of je vrienden hun favoriete mix in jouw minibar willen zetten. Als er drie vrienden of meer meedoen maak je al kans op een ubercoole SMEG minibar.

Zo een SMEG minibar wil ik ook wel winnen!

Zo een SMEG minbar wil toch iedereen winnen! En daarom heb ik natuurlijk ook mijn thuisbar geopend. Wil je me helpen een minibar te winnen, ga dan naar deze link. Natuurlijk kun je ook zelf meedoen. Ga naar www.gall.nl/thuisbar en doe mee!

Gall-Gall-Thuisbar
Gall & Gall Thuisbar winnen?

Lekkere mixen

Gall & Gall heeft een 10 tal lekkere mixen in de spotlights gezet. Alle mixen zijn zogenaamde 2 ingredients cocktails en zijn dus makkelijk te mixen voor iedereen. Met de filmpjes zie je ook meteen hoe je ze moet maken. Er staan veel leuke mixen bij, waaronder ook twee van onze favorieten. De vodka cranberry dronk ik vaak toen ik nog in Londen was en de Dark โ€™n Stormy met carribische rum en ginger beer is de favoriete cocktail van Bart. Hieronder ook nog de populaire Gin Tonic en de Cuba Libre met Cubaanse rum & cola

Absolut Vodka & Cranberrysap
Absolut Vodka & Cranberrysap
Gosling's Rum & Gosling's Ginger Beer
Gosling’s Rum & Ginger Beer
Bombay Sapphire Gin & Fever-tree Tonic
Bombay Sapphire Gin & Tonic
Bacardi Superior Rum & Coca Cola
Bacardi Superior Rum & Coca Cola

20% korting

Mocht je nou niet die vette SMEG minibar winnen en toch een lekkere mix willen drinken dan kun je in de actieperiode Gin, Vodka of Rum met 20% actiekorting bestellen. Bij het bestellen voer je de cijfers onder de barcode in. De actie geldt overigens tot en met 31 juli.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate