User Avatar
door Bart

Zin om cocktails te maken of cocktailbars of event te bezoeken en te reviewen? Als je wil bloggen over cocktails of cocktailbars dan geven we je graag een podium op onze site! Lijkt je dat leuk? Stuur een mailtje naar caroline@cocktailicious.nl en we kijken wat de mogelijkheden zijn!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Blogger (600x400)
Zeg nou zelf, wie wil er nou niet bloggen over lekkere cocktail creaties of hippe cocktailbars? Als je wil bloggen over cocktails of cocktailbars dan geven we je graag een podium op onze site! Zin om cocktails te maken of cocktailbars of events te bezoeken en te reviewen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar wat voor bloggers zijn we op zoek?

  • Je moet van cocktails houden (duh)
  • Ook fijn als je een beetje vlot kunt schrijven en misschien nog wel belangrijker coole foto’s kan maken natuurlijk
  • Sociale media zoals Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest is helemaal jouw ding
  • Zowel vrouwelijke als mannelijke bloggers zijn van harte welkom!

En wat krijg je ervoor terug?

  • Op onze site krijg je een podium om je cocktails (of reviews) te delen. Onze site trekt gemiddeld ca 50.000 cocktailliefhebbers per maand en is sterk groeiende.
  • Daarnaast krijg je leuke uitnodigingen voor leuke “snoepreisjes” (PR events van drankmerken), cocktailbars of (nieuwe) dranken van drankmerken waar je één of meerdere originele cocktails mee gaat maken.

Iets voor jou?

Vind jij het leuk om zelf originele cocktails te maken en je cocktail met jouw recept op Cocktailicious.nl terug te zien komen? Stuur dan een foto van je zelfgemaakte cocktail in naar caroline@cocktailicious.nl!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate