Godfather Sour
User Avatar
door Bart

We hebben de klassieke Godfather in een hipper jasje gestoken. De Godfather Sour is een heerlijke combinatie van amaretto en whiskey met de frisheid van citroen. Ideale filmcocktail voor gangster film met zwaar geschut!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

We hebben de klassieke Godfather in een hipper jasje gestoken. De Godfather Sour is een heerlijke combinatie van amaretto en whiskey met de frisheid van citroen. Een cocktail om uitgebreid van te genieten.

Ideale filmcocktail voor gangster film met zwaar geschut!

Wat heb je nodig voor een Godfather Sour?

Whiskey (1 deel)
Amaretto (1 deel)
Citroensap
Suiker of suikersiroop (1 el)
Eiwit

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Godfather Sour?

Voor deze cocktail gebruiken we een tumbler glas. Past ook goed bij de naam, mannelijk en stoer. Gebruik om de cocktail te maken een shaker met ijs. Doe hierin 1 deel whiskey, 1 deel amaretto, 1 deel verse citroensap, 1 barlepel suikersiroop en eiwit. Stevig shaken, een seconde of 8. En je mag het in zijn geheel uitschenken inclusief de ijsblokjes tot de rand van het glas. Simpel garneren met een cocktailkers. Dan houden we het cool ;).

Andere filmcocktails

De Godfather Sour is een van onze filmcocktails. Bekijk ook de Perfect Storm of de Memoirs of a Geisha.

Deel je zelfgemaakte cocktail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate