Golddigger 43
User Avatar
door Bart

De Golddigger 43 is een goudkleurige cocktail op basis van licor 43, grand marnier en cava. Exclusieve licor 43 cocktail voor echte golddiggers!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Golddigger 43
Golddigger 43
De Golddiger is een bekende cocktailnaam. Deze Golddigger 43 hebben we zelf bedacht en is dus niet geïnspireerd op de klassieke Golddigger cocktail. Om de goudkleurige uitstraling te krijgen hebben we licor 43 en grand marnier gebruikt. Naast citroensap hebben we ook verse sinaasappelsap gebruikt. En als finishing touch cava en simpele maar stijlvolle garnering met cocktailkers. Exclusieve cocktail voor echte Golddiggers dus!

Wat heb je nodig voor een Golddigger 43?

Licor 43 (1 deel)
Grand Marnier (1 deel)
Citroensap (1 deel)
Sinaasappelsap (1 deel)
Eiwit (1/2 ei)
Cava (1 deel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Golddigger 43?

Gebruik een stijlvol long drink glas gevuld met ijs. Giet hier achtereenvolgens 1 deel licor 43, 1 deel grand marnier, 1 deel verse citroensap, 1 deel verse sinaasappelsap en eiwit van een half ei in. Even goed stirren met een barlepel en als laatste voeg je geleidelijk 1 deel cava toe tot het glas tot de rand gevuld is. Stijlvol garneren met 1 cocktailkersje.

Leuk voor moederdag

Deze cocktail is een leuke cocktail voor moederdag!

Deel je zelfgemaakte Golddigger 43 via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate