Granaatappel-Martini
User Avatar
door Bart

Granaatappel heeft een lekkere frisse en zachte smaak. Een van mijn favoriete sapjes. Om het te combineren in een Martini cocktail vind ik dan een geweldige gedachte. Door de subtiele toevoeging van suikersiroop en citroen krijg je verfijnde contrasten in elke slok. Een smaakexplosie in je mond!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct
Granaatappel-Martini
Granaatappel Martini

Granaatappel heeft een lekkere frisse en zachte smaak. Een van mijn favoriete sapjes. Om het te combineren in een Martini cocktail vind ik dan een geweldige gedachte. Door de subtiele toevoeging van suikersiroop en citroen krijg je verfijnde contrasten in elke slok. Een lekkere Granaatappel Martini is een smaakexplosie in de mond!

(klik op de afbeelding voor de vergrote versie)
Wat heb je nodig voor de Granaatappel Martini?

Granaatappelsap (2 delen)
Limoensap (halve limoen)
Vodka (1 deel)
Suikersiroop (1 el)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Granaatappel Martini?

Gebruik een shaker met ijs. Doe 2 delen granaatappelsap, 1 deel vodka, 1 barlepel suikersiroop en het sap van een halve limoen in de shaker erbij. Nu mag je even goed shaken. Schenk de Granaatappel Martini uit in een mooi martini glas. Als je een extra koude Granaatappel Martini wil dan kan je het glas voordat je de cocktail gaat maken even klaar met ijs zetten. Voordat je de cocktail in het glas uitschenkt haal je het ijs eruit, dan is het glas wel goed koud. Om af te ronden garneer je de martini met een limoenschijfje. Enjoy!

Zelf de Granaatappel Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Deel je zelfgemaakte Granaatappel Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate