Grand'O
User Avatar
door Bart

De Grand'O is een lekkere cocktail. De hoofdingrediënten laten zich raden. Grand marnier en jus d'orange. Het is een perfecte cocktail om te drinken als het zonnetje begint te schijnen.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Grand'O
Grand’O
De Grand’O is een lekkere cocktail op basis van Grand Marnier en versgeperste sinaasappelsap. De hoofdingrediënten laten zich raden. Grand Marnier en jus d’orange. Een perfecte cocktail om te drinken als het zonnetje in je glas schijnt.

Voor extra grandeur maak je deze cocktail met 1 deel cava of prosecco.

Wat heb je nodig voor de Grand’O?

Grand Marnier (1,5 deel)
Jus d’orange (2 delen)
Optioneel: cava of prosecco (1 deel)
Grenadine: 1 a 2 druppeltjes
Framboosjes (2 of 3 stuks voor garnering)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Grand’O?

De Grand’O bereid je in het glas. Gebruik hiervoor een tumbler of longdrink glas gevuld met ijs. Begin met 1 deel Grand Marnier. Voeg hier 2 delen jus d’orange aan toe. Voor het contrast vind ik het mooi om te garneren met frambozen en een druppeltje grenadine.

Deel je zelfgemaakte Grand’O via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate