Guave Swizzle foto
User Avatar
door Bart

Deze tropische Guave Swizzle is een lekkere frisse rum cocktail op basis van guavesap, rum en limoen. Opdienen met vrolijke rietjes voor het swizzle gevoel.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Deze tropische Guave Swizzle is een lekkere frisse rum cocktail op basis van guavesap, rum en limoen. Opdienen met vrolijke rietjes voor het swizzle gevoel.

Wat heb je nodig voor de Guave Swizzle?

Rum 30 – 45 ml
Guave sap 75 ml *
Limoen (sap van 2 partjes)
Garnering: limoenschijfjes

*guave sap kun je verkrijgen bij exotische winkels, zoals de toko of een Turkse supermarkt.

Hoe maak je een Guave Swizzle?

Deze cocktail maak je in het glas. Gebruik hiervoor een longdrink glas of een jar. Begin met ijsblokjes in je glas te doen. Tot ca de helft van je glas. Giet met een barmaatje 30-45 ml rum, 75 ml guavesap en pers een halve limoen in je glas. De rest van de limoen leg je in schijfjes tegen de binnenkant van het glas. Even kort roeren. Garneren met limoentje en opdienen met vrolijke rietjes.

Ook lekker: Watermelon Mule

Ook lekker fris en zomers is de Watermelon Mule. Bekijk hier ons cocktailrecept van de Watermelon Mule.

Deel je zelfgemaakte Guave Swizzle via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate